Here are some things that my customers said about me...
"Linda Hirzmann did an amazing job on the design of my book #Workout. I get compliments from readers from all over the world. Just today, a customer said, "Your book is a work of art. Very accessible and beautiful!" What I appreciated a lot was that Linda and I were able to collaborate on a weekly (and sometimes daily) basis, no matter where in the world either of us was traveling. It is rare to work with a person who can combine such design skills with good communication skills."
See the beautiful book over here...
Jurgen Appelo • Management 3.0
"Linda heeft voor Springvloed Fysiotherapie een gevoel weten te vatten in een beeld, qua logo en huisstijl, wat alles uitdraagt waar mijn organisatie voor staat. Binnen het zelfde concept genoeg ruimte overlatend voor groei en verandering. Ze heeft feilloos in de gaten hoe ze een chaotisch proces kan omvormen naar iets concreets. Dit heeft mij en het gezicht van de organisatie meer richting, zelfvertrouwen en professionaliteit gegeven. Bij deze raad ik Linda dus van harte aan."
Check out this project here...
Martin Springvloed • Fysiotherapie & Personal training
"Linda heeft een fantastisch logo voor ons ontworpen. Het nieuwe logo past zeer goed bij onze transitie van een bedrijf dat reizen organiseert naar 'het dak van de wereld'. Linda heeft een scherp luisterend oor en is tegelijkertijd op een prettige manier eigenzinnig, precies zoals je van een ervaren Art Director zou verwachten. Ze heeft daardoor veel waarde toegevoegd aan onze communicatie. Daarnaast is Linda onderscheidend op het vlak van kleurgebruik en 'straight forward talking'. Als je gaat voor een professional die levert wat je afspreekt en die gaat voor het perfecte resultaat, dan kan ik haar zeer aanbevelen. Bekijk het resultaat van haar inspanningen op
www.topoftheworld.nl."
Thomas Tierolff • Top of the world reizen
"Linda heeft voor Effect Security een geheel nieuwe huisstijl ontwikkeld. Linda luistert goed naar de wens en weet hier perfect op in te spelen. Wij zijn zeer tevreden met het nieuwe logo, de nieuwe visitekaartjes en de vernieuwde website. Linda, bedankt!"
Check out this project here... 
Raymond Trijselaar • Effect Security
Back to Top